- This event has passed.
Майстер-клас «Різдвяні смаколики»
11.01.2018 @ 14:00 - 16:00
11 січня на кафедрі технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» для школярів відбудеться майстер-клас «Різдвяні смаколики». Кожен учасник майстер-класу зможе спробувати себе у ролі кондитера. Школярі опанують технології приготування цукерок, карамелі, мармеладу та згущеного молока разом зі студентами та викладачами кафедри.
Дата і час: 11 січня 2018 року, четвер
Початок: 14.00
Тривалість: 2 години
Місце проведення: НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2), технічний корпус, 2 поверх, кафедра технології жирів та продуктів бродіння.
Відповідальний: Мочалова Олена Іванівна, тел: 093-49-84-313; 066-745-64-68.
Так проходить майстер-клас:
Майстер-клас «Вкусняшка» кафедри технології жирів і продуктів бродіння НТУ «ХПІ»: