- This event has passed.
Їстівна хімія. Руйнуємо міфи про підсилювачі смаку
29.03.2018 @ 12:00 - 12:50
Meet Up «Їстівна хімія. Руйнуємо міфи про підсилювачі смаку»
Вместе с Вами мы будем озадачены такими вопросами: “Как мы ощущаем вкус?”, “Загадочный пятый вкус “умами”, “Что такое усилители вкуса?”.
Изучим распространенные мифы о самом известном усилителе вкуса:
- Глутамат вызывает зависимость?
- Глутамат перевозбуждает нервную систему?
- Разберемся “вредный” и “полезный” глутамат на самом деле.
Почувствуйте различие в одной и той же еде с глутаматом и без него!
Дата та час: | 29 березня, 12:00 |
Місце: | Харків, вул. Кирпичова, 2
НТУ “ХПІ”, Електротехнічний корпус, 1 поверх Арсенал Ідей Україна |
Освітній проект: | Їстівна хімія |
Формат заходу: | Інтерактивна лекція |
Шкільні предмети яким відповідає захід: | Хімія, біологія |
Вік аудиторії: | 12-99+ |
Тривалість: | 45 хвилин |
Організатор (кафедра): | кафедра органічного синтезу і нанотехнологій НТУ “ХПІ” |
Відповідальна особа/лектор : | Лектор: Белінська Анна
Петров Сергій, +380 (63) 471-27-05, petrowsa@gmail.com |
Попередні заходи освітнього проекту Їстівна Хімія
Так пройшов MeetUp Мармелад від 11.11.2017
MeetUp від 24.10.2017
Так пройшов MeetUp 27.10.2017
Їстівна хімія 11.10.2017
А так “Їстівна хімія: Казка і Бувальщина про жувальну гумку” 04.10.2017