- This event has passed.
Майстер-клас “Вегетаріанська штучна рибна ікра”
08.01.2020 @ 13:00 - 15:00
Майстер-клас “Вегетаріанська штучна рибна ікра”
Короткий опис (2 речення): | Як Хімія та Харчові технології роблять світ добрішими |
Дата та час: | 8.01.2020 13:00–15:00. |
Місце: | НТУ «ХПІ». Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння. |
Освітній проект: | «Світ харчових продуктів» |
Формат заходу: | Інтерактивний майстер-клас. |
Шкільні предмети яким відповідає захід: | Хімія. Біологія. |
Вік аудиторії: | Від 10 до 17- ти років |
Тривалість: | 2 години. (12:00–14:00) |
Організатор (кафедра): | Технології жирів та продуктів бродіння |
Відповідальна особа/лектор : | доц. Матюхов Д.В.,
0992879160 |
Розширений опис:
Скажімо, пасту із будь–яким смаком, зробити легко. Тому що блендер є майже у кожній хаті. Щоб отримати більш складну структуру текстуру харчового продукту потрібні знання з хімії та фізики. Коли знаєш, що робити, залишається вирішити – як. Це справа інженерів. На цьому майстер–класі ми спробуємо себе в ролі інженерів–технологів незвичного підприємства з виробництва штучної ікри, що є набагато дешевшою за справжню.