- This event has passed.
Дослідження якості питної води та продуктів харчування
28.03.2019 @ 14:00 - 15:00
Майстер-клас: “Дослідження якості води та визначення нітратів у овочах та фруктах”
Під час заходу визначмо основні характеристики (рН та вміст солей) води з різних джерел: водопровідної, води з природних джерел та пляшкової столової та мінеральної води. Також навчимося визначати рівень нітратів у овочах та фруктах з ринків та супермаркетів м. Харкова.
Дата та час: | 28.03.19 з 14.00 до 15.00 |
Місце: | Арсенал Ідей України |
Освітній проект: | Клуб юного еколога |
Формат заходу: | Інтерактивна лекція |
Шкільні предмети яким відповідає захід: | Хімія, фізика, біологія, екологія |
Вік аудиторії: | 8 – 11 класи |
Тривалість: | 1,5 годин |
Організатор (кафедра): | Хімічної техніки та промислової екології |
Відповідальна особа/лектор : | К.т.н., доц. Шестопалов О. В., к.т.н., доц. Тихомирова Т. С. 063-61-57-139 |
Розширений опис: | Від того, що ми їмо та п’ємо залежить наше здоров’я. Під час заходу визначмо основні характеристики (рН та вміст солей) води з різних джерел: водопровідної, води з природних джерел та пляшкової столової та мінеральної води. Дослідимо відомі напої та з’ясуємо яку воду корисно пити. Також навчимося визначати рівень нітратів у овочах та фруктах з ринків та супермаркетів м. Харкова. Поговоримо про безпеку харчових продуктів та як захистити себе від неякісних продуктів харчування |