Loading Події

« All Події

Дослідження якості питної води та продуктів харчування

09.01.2019 @ 11:00 - 12:00

Майстер-клас: “Дослідження якості води та визначення нітратів у овочах та фруктах”

Під час заходу визначмо основні характеристики (рН та вміст солей) води з різних джерел: водопровідної, води з природних джерел та пляшкової столової та мінеральної води. Також навчимося визначати рівень нітратів у овочах та фруктах з ринків та супермаркетів м. Харкова.

Дата та час: 09.01.19 з 11.00 до 12.00
Місце: Арсенал Ідей України
Освітній проект: Клуб юного еколога
Формат заходу: Інтерактивна лекція
Шкільні предмети яким відповідає захід: Хімія, фізика, біологія, екологія
Вік аудиторії: 8 – 11 класи
Тривалість: 45 хвилин
Організатор (кафедра): Хімічної техніки та промислової екології
Відповідальна особа/лектор : К.т.н., доц. Шестопалов О. В., к.т.н., доц. Тихомирова Т. С. 063-61-57-139
Розширений опис: Від того, що ми їмо та п’ємо залежить наше здоров’я. Під час заходу визначмо основні характеристики (рН та вміст солей) води з різних джерел: водопровідної, води з природних джерел та пляшкової столової та мінеральної води. Дослідимо відомі напої та з’ясуємо яку воду корисно пити. Також навчимося визначати рівень нітратів у овочах та фруктах з ринків та супермаркетів м. Харкова. Поговоримо про безпеку харчових продуктів та як захистити себе від неякісних продуктів харчування

Поширити:

Деталі

Дата:
09.01.2019
Час:
11:00 - 12:00
Подія Categories:
,
Подія Tags:
, , ,
Сайт:
http://web.kpi.kharkov.ua/htpe/kontakty/

Організатор

Кафедра Хімічної техніки і промислової екології
Телефон:
0636157139
Е-mail:
kafedrahtpe@i.ua
Сайт:
http://web.kpi.kharkov.ua/htpe/

Місце проведення

Простір ідей: Science&Museum / Арсенал Ідей Україна, (НТУ “ХПІ”, Електрокорпус, 1 поверх)
вул. Кирпичова, 2, НТУ "ХПІ"
Харків, 61002 Ukraine
+ Google Map
Телефон:
+380 (57) 707-69-44
Сайт:
facebook.com/prostir.idei/