- This event has passed.
Гарячі рецепти для прохолодної осені від хіміків–харчовиків
09.11.2019 @ 11:00 - 13:00
Хімія і технологія висококалорійних харчових продуктів та зігріваючих напоїв
Ласкаво просимо на квест, упродовж якого ви зможете оцінити переваги освіти в харчовій галузі, дізнаєтесь про склад і властивості сировини, з якої виробляють популярні харчові продукти, приймете участь у їх приготуванні і дегустації.
Дата та час: | 09.11.2019, 11:00 – 13:00. |
Місце: | НТУ «ХПІ». Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння. |
Освітній проект: | «Світ харчових продуктів» |
Формат заходу: | Майстер-клас, дегустація |
Шкільні предмети яким відповідає захід: | Хімія, Біологія |
Вік аудиторії: | Від 12 до 17- ти років |
Тривалість: | 2 години. |
Організатор (кафедра): | Кафедра технології жирів та продуктів бродіння |
Відповідальна особа/лектор : | Доц. Матюхов Д.В.,
0992879160 |
Розширений опис:
Щоб осіння погода не зіпсувала настрій, потрібна смачна їжа і тепла компанія, до якої Кафедра технології жирів та продуктів бродіння запрошує Вас приєднатися, щоб в ігровій формі дізнатись більше про технологію хлібобулочних виробів із високим вмістом жирів, а також прийняти участь у виготовленні і дегустації зігріваючих напоїв з пряно-ароматичними компонентами. На вас очікують різноманітні цікавинки і сюрпризи!