Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Гарячі рецепти для прохолодної осені від хіміків–харчовиків

09.11.2019 @ 11:00 - 13:00

Хімія і технологія висококалорійних харчових продуктів та зігріваючих напоїв

Ласкаво просимо на квест, упродовж якого ви зможете оцінити переваги освіти в харчовій галузі, дізнаєтесь про склад і властивості сировини, з якої виробляють популярні харчові продукти, приймете участь у їх приготуванні і дегустації.

Дата та час: 09.11.2019, 11:00 – 13:00.
Місце: НТУ «ХПІ». Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння.
Освітній проект: «Світ харчових продуктів»
Формат заходу: Майстер-клас, дегустація
Шкільні предмети яким відповідає захід: Хімія, Біологія
Вік аудиторії:  Від 12 до 17- ти років
Тривалість: 2 години.
Організатор (кафедра): Кафедра технології жирів та продуктів бродіння
Відповідальна особа/лектор : Доц. Матюхов Д.В.,

dmliamge@gmail.com

0992879160

Розширений опис:

Щоб осіння погода не зіпсувала настрій, потрібна смачна їжа і тепла компанія, до якої Кафедра технології жирів та продуктів бродіння запрошує Вас приєднатися, щоб в ігровій формі дізнатись більше про технологію хлібобулочних виробів із високим вмістом жирів, а також прийняти участь у виготовленні і дегустації зігріваючих напоїв з пряно-ароматичними компонентами. На вас очікують різноманітні цікавинки і сюрпризи!

 

Поширити:

Деталі

Дата:
09.11.2019
Час:
11:00 - 13:00
Подія Category:
Сайт:
https://web.kpi.kharkov.ua/tg/

Організатор

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння.
Телефон:
0992879160
Е-mail:
dmliamge@gmail.com
Сайт:
https://web.kpi.kharkov.ua/tg/

Місце проведення

НТУ «ХПІ». Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння.
вул. Кирпичова, 2, НТУ "ХПІ"
Харків, 0992879160 61002
+ Google Map
Сайт:
https://web.kpi.kharkov.ua/tg/