Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Їстівна хімія. Руйнуємо міфи про підсилювачі смаку

Березень 29 @ 12:00 - 12:50

Meet Up «Їстівна хімія. Руйнуємо міфи про підсилювачі смаку»

Meet Up «Їстівна хімія. Руйнуємо міфи про підсилювачі смаку»

Вместе с Вами мы будем озадачены такими вопросами: “Как мы ощущаем вкус?”, “Загадочный пятый вкус “умами”, “Что такое усилители вкуса?”.

Изучим распространенные мифы о самом известном усилителе вкуса:

  1. Глутамат вызывает зависимость?
  2. Глутамат перевозбуждает нервную систему?
  3. Разберемся “вредный” и “полезный” глутамат на самом деле.

Почувствуйте различие в одной и той же еде с глутаматом и без него!

 

Дата та час: 29 березня, 12:00
Місце: Харків, вул. Кирпичова, 2

НТУ “ХПІ”, Електротехнічний корпус, 1 поверх

Арсенал Ідей Україна

Освітній проект: Їстівна хімія
Формат заходу: Інтерактивна лекція
Шкільні предмети яким відповідає захід: Хімія, біологія
Вік аудиторії: 12-99+
Тривалість: 45 хвилин
Організатор (кафедра): кафедра органічного синтезу і нанотехнологій НТУ “ХПІ”
Відповідальна особа/лектор : Лектор: Белінська Анна

Петров Сергій, +380 (63) 471-27-05, petrowsa@gmail.com

 

 

 

Попередні заходи освітнього проекту Їстівна Хімія

Так пройшов MeetUp Мармелад від 11.11.2017


MeetUp від 24.10.2017


Так пройшов MeetUp 27.10.2017


Їстівна хімія 11.10.2017


А так “Їстівна хімія: Казка і Бувальщина про жувальну гумку” 04.10.2017


 

Поширити

Деталі

Дата:
Березень 29
Час:
12:00 - 12:50
Подія Categories:
,

Місце проведення

Простір ідей: Science&Museum / Арсенал Ідей Україна, (НТУ “ХПІ”, Електрокорпус, 1 поверх)
вул. Кирпичова, 2, НТУ "ХПІ"
Харків, 61002 Ukraine
+ Google Map
Телефон:
+380 (57) 707-69-44
Сайт:
facebook.com/prostir.idei/