Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Майстер-клас «Різдвяні смаколики»

Січень 11 @ 14:00 - 16:00

Майстер-клас Різдвяні смаколики

11 січня на кафедрі технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» для школярів відбудеться майстер-клас «Різдвяні смаколики». Кожен учасник майстер-класу зможе спробувати себе у ролі кондитера. Школярі опанують технології приготування цукерок, карамелі, мармеладу та згущеного молока разом зі студентами та викладачами кафедри.

Дата і час: 11 січня 2018 року, четвер

Початок: 14.00

Тривалість: 2 години

Місце проведення: НТУ «ХПІ» (вул. Кирпичова, 2), технічний корпус, 2 поверх, кафедра технології жирів та продуктів бродіння.

Відповідальний: Мочалова Олена Іванівна, тел: 093-49-84-313; 066-745-64-68.

 

Так проходить майстер-клас:

Майстер-клас «Вкусняшка» кафедри технології жирів і продуктів бродіння НТУ «ХПІ»:

 

Деталі

Дата:
Січень 11
Час:
14:00 - 16:00
Подія Category:

Місце проведення

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння
вул. Кирпичова, 2, НТУ "ХПІ"
Харків, 61002 Ukraine
+ Google Map
Сайт:
web.kpi.kharkov.ua/tg/