Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Зігріваючі напої та технології

31.10.2019 @ 14:00 - 15:00

Майстер-клас “Зігріваючі напої та технології”

На вас чекають корисні та цікаві відомості про виробництво напоїв, а також ви станете свідками експериментальних досліджень

Дата та час: 31.10.2019, 14:00 – 15:00.
Місце: Арсенал Ідей
Освітній проект: «Світ харчових продуктів»
Формат заходу: Майстер-клас, дегустація
Шкільні предмети яким відповідає захід: Хімія, Біологія.
Вік аудиторії: Від 12 до 17- ти років
Тривалість: 1 година
Організатор (кафедра): Технології жирів і продуктів бродіння
Відповідальна особа/лектор : Доц. Матюхов Д.В.,

dmliamge@gmail.com

0992879160

 

Поширити:

Деталі

Дата:
31.10.2019
Час:
14:00 - 15:00
Подія Categories:
, ,

Організатор

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння
Сайт:
https://web.kpi.kharkov.ua/tg/

Місце проведення

Простір ідей: Science&Museum / Арсенал Ідей Україна, (НТУ “ХПІ”, Електрокорпус, 1 поверх)
вул. Кирпичова, 2, НТУ "ХПІ"
Харків, 61002 Ukraine
+ Google Map
Телефон:
+380 (57) 707-69-44
Сайт:
facebook.com/prostir.idei/