Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Майстер-клас: «Марципан»

Березень 29 @ 13:00 - 14:00

Погляд на легендарні смаколики з точки зору мистецтва, хімії та технології!

Готуємо марципан разом, дізнаємось нове та цікаве, ділимось досвідом, спілкуємось і досліджуємо, розвиваємо фантазію.

Формат заходу: Майстер-клас.

Шкільні предмети, яким відповідає захід: хімія, біологія.

Вік аудиторії: 6-99 років.

Тривалість: 60 хвилин.

Організатор: кафедра технології жирів та продуктів бродіння, факультет технології органічних речовин НТУ “ХПІ”.

Відповідальний: Доц. Матюхов Д.В., dmliamge@gmail.com  0992879160

Марципан – не просто ще якісь цукерки. Це давня традиція європейської культури, що супроводжує людину у найрадісніші свята: Різдво, весілля…. Марципан – у буквальному сенсі казкові солодощі, що згадуються у творах Г.Х. Андерсена, Э.Т.А. Гофмана та інших казкарів. Але чи такий він простий, як здається на перший погляд? Про що обов’язково потрібно пам’ятати, щоб з героя казки не перетворитись на персонажа детективної історії? Наші викладачі та студенти допоможуть розібратися.

Поширити:

Деталі

Дата:
Березень 29
Час:
13:00 - 14:00
Подія Categories:
, ,

Місце проведення

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння
вул. Кирпичова, 2, НТУ "ХПІ"
Харків, 61002 Ukraine
+ Google Map
Сайт:
web.kpi.kharkov.ua/tg/