Loading Події

« Усі Події

  • This event has passed.

Майстер-клас: «Вкусняшка»

Листопад 23 @ 16:00 - 18:00

Майстер-клас: «Вкусняшка».

Бажаючих ознайомитися з різнобарвним світом солодощів та їх приготуванням на підприємствах корпорації «Бісквіт-Шоколад» чекаємо на Вас

Формат заходу: Майстер-клас.

Шкільні предмети, яким відповідає захід: хімія, біологія.

Вік аудиторії: 6-99 років.

Тривалість: 60-100 хвилин.

Організатор: кафедра технології жирів та продуктів бродіння, факультет технології органічних речовин НТУ “ХПІ”.

Відповідальний: Мочалова Олена Іванівна, тел: 093-49-84-313; 066-745-64-68.

Школярі можуть проявити свої вміння та кмітливість під час приготування цукерок, кремів, бісквітів разом зі студентами, викладачами та професіоналами корпорації «Бісквіт-Шоколад» – випускниками кафедри технології жирів та продуктів бродіння.

 

Так проходить майстер-клас:

 

 

 

Деталі

Дата:
Листопад 23
Час:
16:00 - 18:00
Подія Category:

Місце проведення

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння
вул. Кирпичова, 2, НТУ "ХПІ"
Харків, 61002 Ukraine
+ Google Map
Сайт:
web.kpi.kharkov.ua/tg/