Loading Події

« All Події

  • This event has passed.

Світ майонезу і соусів

29.03.2018 @ 16:00 - 16:50

Світ майонезу і соусів

Майстер-клас «Світ майонезу і соусів»

Запрошуємо Вас разом зі студентами кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» навчитись готувати майонез та різноманітні соуси під керівництвом професіоналів.

Дата та час: 29 березня, 16:00 – 18:00.
Місце: НТУ «ХПІ». Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння.
Освітній проект: «Cвіти харчових продуктів»
Формат заходу: Майстер-клас
Шкільні предмети яким відповідає захід: Хімія
Вік аудиторії: Від 8 до 18- ти років
Тривалість: 2 години.
Організатор (кафедра): Технології жирів та продуктів бродіння
Відповідальна особа/лектор : Мочалова О.І.,

1930tg@gmail.com

0934984313

Розширений опис:

Вас очікує знайомство з продукцією нашого спонсору ТМ «Жирновъ», дегустація соусів та спілкування з представниками підприємства.

Захід об’єднує студентів, викладачів, випускників кафедри, фахівців ТОВ «Ново-Водолажський Масло-Жировий Комбінат», а також учнів харківських шкіл, їхніх батьків та вчителів.

 

 

Поширити

Деталі

Дата:
29.03.2018
Час:
16:00 - 16:50
Подія Category:

Організатор

Сергій Радогуз, координатор проекту Простір Ідей: Science&Museums / Арсенал Ідей Україна в НТУ “ХПІ”
Телефон:
+380 (96) 108-38-34
Е-mail:
prostir.idei.khpi@gmail.com
Сайт:
facebook.com/serge.radoguz

Місце проведення

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння
вул. Кирпичова, 2, НТУ "ХПІ"
Харків, 61002 Ukraine
+ Google Map
Сайт:
web.kpi.kharkov.ua/tg/