- This event has passed.
Світ майонезу і соусів
29.03.2018 @ 16:00 - 16:50
Майстер-клас «Світ майонезу і соусів»
Запрошуємо Вас разом зі студентами кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» навчитись готувати майонез та різноманітні соуси під керівництвом професіоналів.
Дата та час: | 29 березня, 16:00 – 18:00. |
Місце: | НТУ «ХПІ». Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння. |
Освітній проект: | «Cвіти харчових продуктів» |
Формат заходу: | Майстер-клас |
Шкільні предмети яким відповідає захід: | Хімія |
Вік аудиторії: | Від 8 до 18- ти років |
Тривалість: | 2 години. |
Організатор (кафедра): | Технології жирів та продуктів бродіння |
Відповідальна особа/лектор : | Мочалова О.І.,
0934984313 |
Розширений опис:
Вас очікує знайомство з продукцією нашого спонсору ТМ «Жирновъ», дегустація соусів та спілкування з представниками підприємства.
Захід об’єднує студентів, викладачів, випускників кафедри, фахівців ТОВ «Ново-Водолажський Масло-Жировий Комбінат», а також учнів харківських шкіл, їхніх батьків та вчителів.